Tema | Nyheter

Bli med på Farmastats påskequiz om Tall og fakta (avsluttet)

Bli med på Farmastats påskequiz om Tall og fakta (avsluttet)

Tall og fakta er en statistikksamling som forteller litt om hva den forskningsbaserte legemiddelindustrien i Norge jobber med, og bidrar til. Hovedkilden i Tall og fakta er Farmastat, men data er også hentet fra andre relevante kilder, som Statistisk sentralbyrå (SSB), den europeiske legemiddelindustriforeningen EFPIA og Legemiddelverket, for å nevne noen.

Tall og fakta 2021 finner du her.

– For oss i Farmastat er Tall og fakta en spennende prosess hvert år, der vi får utnyttet potensialet i våre egne markedsdata i kombinasjon med data fra andre vesentlige datakilder. Vårt inntrykk, basert på responsen vi får hvert år, er at Tall & Fakta er et nyttig verktøy for å synliggjøre legemiddelbransjen og dens betydning, forteller Senior Key Account Manager i Farmastat, Stian Lekang.

Tall og fakta er delt inn i syv kapitler. Startsiden finner du her, hvor du også kan klikke deg inn til de ulike kapitlene.

Informasjonen som finnes i Tall og fakta er viktig for en saklig debatt om medisiner og helsetjeneste.

I anledning utgivelsen av årets publikasjon, og påske, ønsker Farmastat å arrangere en liten påskekonkurranse. Svar riktig på spørsmålet nedenfor og vær med i trekningen av et #WeWontRest-munnbind.

Blir med i Farmastats påskekonkurranse, vinneren får dette munnbindet.

Hvilket legemiddel topper listen over mest solgte i Norge i 2020?

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET

Svaret er Hyrimoz, og finnes i tabell 4.7 i Tall og fakta 2021.