Tema | Om Farmastat

Ny Key Account Manager i Farmastat

Ny Key Account Manager i Farmastat

Benedikte Borge Millang (33) er ansatt i stillingen Key Account Manager i Farmastat. Millang startet i jobben 15. april i en noe spesiell tid.

Borge Millang har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Markedshøyskolen, og kommer fra stillingen som salgssjef i Thon hotels, hvor hun har jobbet de siste fem årene. Først som Account Manager og de siste to årene som salgssjef med arrangementer og kundeavtaler.

– Jeg er veldig glad i kunderelasjoner og det å være ute blant folk og avdekke hvilke behov kundene har. Legemiddelindustrien er en utrolig spennende bransje, som jeg ser frem til å tilegne meg ny kunnskap om, sier hun.

Farmastat har, i likhet med mange andre, hjemmekontor under koronakrisen. Dermed foregår opplæringen på Microsoft Teams, noe som er nytt for alle parter.

– Det går mye i Teams om dagen, jeg har vært med på møter med kunder, og hatt møter med hver og en av de ansatte i Farmastat, så jeg blir godt kjent med nye kollegaer fra livet og opp. Det å jobbe på denne måten er en tilvenningssak for alle parter, så langt går det fint, men jeg klør i fingrene etter å være ute blant kunder igjen, sier Borge Millang.

I rollen som Key Account Manager skal Borge Millang være synlig ut mot Farmastats kunder, tilegne nye kunder og være tilgjengelig for opplæring i å bruke systemet og skape verdi brukerne.

– Dette er en ny bransje for meg, så læringskurven er bratt. Med flere helsefagarbeidere i familien, har jeg alltid hatt en interesse for området. I tiden vi er i nå så er det en spesielt spennende og viktig bransje.

Borge Millang bor på Grünerløkka sammen med to hunder, men er oppvokst rundt omkring i verden – blant annet Midtøsten, Spania, Nederland, Mexico og Kristiansand.

– Jeg er et klassisk oljebarn, som flyttet mye rundt i barndommen. På fritiden min er jeg glad i å være sosial, trene og tilbringe tid med hundene mine.