Kundespesifikke løsninger

Farmastat leverer tjenester til markedets behov. Farmastats datainnsiktsplattform gjør det mulig å tilby tjenester for å dekke identifiserte behov med kundetilpassede løsninger.

Uansett hva dine krav er, kan du stole på at vi, med vår kompetanse og erfaring, vil hjelpe deg å identifisere og skreddersy en riktig løsning for deg.

F-DIP-database inneholder data tilbake fra 2001. Med en stor historisk dybde kan vi utvikle og tilpasse løsninger for å gi ønsket innsikt. Dataene kan presenteres best formatet for brukerens behov. Vi har løsninger for integrasjon, flate filer, Excel, BI-plattform, Sharepoint, Qlik Sense eller egen web.

La dine dataløsninger være designet for å støtte individuelle behov i definerte arbeidsroller, forretningsenheter eller for å matche bestemte selskapskrav.

F-DIP er gjennomprøvd med fremtidsrettet arkitektur for å støtte tilgjengelige analyseverktøy.

Real World Evidence

Vi ønsker å finne gode løsninger som skaper verdi for deg innen helse-Norge og til syvende og sist til pasienten. Våre spesialister skreddersyr analyser og oppdrag, spesielt for din virksomhet og dine behov. Les mer her.

Targeting

Det er essensielt å vite om man treffer de rette kundene, rett antall ganger, med riktig budskap. Basert på vår innsikt og våre data om markedet, kan vi hjelpe deg med å kartlegge nettopp dette, enten basert på data alene, eller basert på data og innsikt fra de som jobber i felt. Les mer her.